.

.

10db a motoros szelep, sárgaréz, G3/4 DN20, 2 módon, CR05, elektromos szelep, motoros golyós szelep

10db a motoros szelep, sárgaréz, G3/4 DN20, 2 módon, CR05, elektromos szelep, motoros golyós szelep

HUF 39242.00
HUF 41307.30

Elérhetőség
Készleten

Leírás : Ez a lista tartalmazza a 10 egység motoros golyós szelep Szál méret : DN20, G3/4" (BSP, csökkenti a port) áramlását, lyuk méret : 15mm Feszültség : 12 VDC 2 utas szelep test : Sárgaréz CR05 Alkalmazás : 1.HVAC 2.Víz kezelés 3.Kémiai folyamat 4.A kis berendezés automatikus vezérlés 5.Cseréje szolenoid szelep, különösen, ha szolenoid szelep nem működik megbízhatóan Jellemzők : 1).Okos alakú, Végre megbízható, nagy teljesítmény nyomaték, amíg 50000-100000 alkalommal. multi-angyal összeszerelés, kényelem mindenféle követelményeknek. 2). Úszó labda design, nincs szivárgás, leginkább alkalmas a nehéz porban, hosszú ideig semmilyen műveletet. 3). A feltételek, hogy a szolenoid szelep nem lehet dolgozott. 4). A nyomás alatt közötti 1 Mpa, valamint 2 Mpa, az üzemi áram csak 45m A, hogy 100m A (ez függ a különböző típusú) Műszaki Paraméter : *Vezeték típusa : CR05 CR05 Kapcsolási rajz (5 vezetékek) 1. Kapcsoló SW, majd NYISSA meg a szelepet, hogy a helyzetben VAN.1 kapcsolat, a vizsgált adatkezelő, illetve megtalálni a jelet a AOLS, a szelep továbbra is teljesen nyitott helyzetben. (megjegyzés : nem kikapcsolás) 2. Kapcsoló SW KÖZEL, a szelep közel, hogy a helyzetben VAN.2 kapcsolat, a vizsgált adatkezelő, illetve megtalálni a jelet az ACL-ek használata, a szelep továbbra is teljes mértékben pozíció bezárása. (megjegyzés : nem kikapcsolás)
Fizetés
· Kérjük, vegye után 3 napon belül árverés.
· Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a fizetés, ha van valami probléma.
Értékesítési feltételek
· A pozitív Visszajelzés az élet. Mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először, hogy egy jobb megoldás. Érdekel, hogy vevőink. Tehát, ha bármilyen problémája van, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldja a problémát. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet majd próbálja a legjobb, hogy megoldja a problémákat. Elmegy semleges, vagy negatív visszajelzés nem oldja meg a problémákat.
Szállítási adatok
· A tétel szállítjuk 48 órán belül a munkanapon belül, ha a fizetés a megrendelés törölve van még 8 óra előtt PST napi (kivéve szombaton, vasárnap, valamint Ünnepnapokon). Ha van kivétel, akkor tájékoztatni fogja önt.
· A vevő, mint az importőr köteles megfizetni a vámkezelési költség, illetve a kapcsolódó ADÓ.
Rólunk
· Isten hozta nálunk! Mi vagyunk a speciális a Energiatakarékos elektronika : Napenergiával működő vízmelegítő, illetve vezérlők, szivattyú állomások, napelemes töltés vezérlő, inverter, SZOLÁR Lámpák, stb. Kérjük, látogasson el hozzánk túl gyakran. Örülünk, hogy veletek együtt dolgozni!
Lépjen velünk kapcsolatba
· Minden kommunikáció útján kezelik az e-maileket, ALI üzenetét. Arra törekszünk, hogy a válasz e-mailt, amilyen gyorsan csak lehetséges.

Az áru paraméterei

Nyomás:
Közepes Nyomás
Hőmérséklet Média:
Közeg Hőmérséklet
Anyag:
Réz
Média:
Víz
Szerkezet:
Labda
teljesítmény:
Solenoid
Port Méret:
G3/4 DN20
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Normál
Modell Száma:
MS-MV-2-20-12V-R05-10
Márka Név:
misure
Jobban tetszik neked