.

.

( 100 db/lot) 75C KSD301 záró Termosztát, Hőmérséklet Kapcsoló, a 75 Celsius, Bimetál Lemez.

( 100 db/lot) 75C KSD301 záró Termosztát, Hőmérséklet Kapcsoló, a 75 Celsius, Bimetál Lemez.

HUF 15930.00

Elérhetőség
Készleten


KSD301 Sorozat Termosztát ( Auto Reset ).
Cselekvési Típus : N. O. Típus ( Alaphelyzetben Nyitott, Leválasztott )
Akció hőmérséklet : 75+-3 Celsius fok, Reset hőmérséklet : 60+-5 Celsius fok.
Mennyiség : sok 100 db.
100% Új, Soha Nem Használt.
Ro HS Konform.
Jellemzők :
Stabil teljesítmény, nagy pontosságú hőmérséklet-szabályozó ,kicsi, nagy fény, nagy megbízhatóság, valamint a kis interferencia a vezeték nélküli ,stb.
óvintézkedések :
1.Kérem, tartsa a kupakot cég, a létesítmény felülete a controleed készüléket, amikor telepíteni.Kérjük, törölje vezetés szilikon zsír, hogy az érzékelő felület annak érdekében, hogy biztosítsák hatása a hőmérséklet-érzékelő.
2.Soha nem összeomlás ,lazítsa meg, vagy deformálódik a felső borító felület a telepítés során elkerülése érdekében befolyásolják a teljesítményt.
3.Soha nem infiltrateany liqiud a termosztát, se vége nyomja meg feltörni a héj, nem változik az a forma, a külső kábelezés terminál a szabad akarat .
4.A használt termékek áramkör, nem több, mint 5 A aktuális, kérjük, válaszd ki, hogy vezesse a keresztmetszet felületének réz mag esik a 0,5-1mm2 a kapcsolatot. Azok számára, használt áramkör, nem több, mint 10 A aktuális, kérjük, válassza ki a vezet corss-szakasz felületére réz mag hatálya alá tartozik-0.75-1.5 mm-es kapcsolat.
5.Tovább a termék a tiszta, száraz raktárban, a jó szellőzés, valamint ingyenes maró gáz -, illetve a relatív páratartalom kevesebb, mint 90% - át, illetve a környezeti hőmérséklet alatt 40 C.
***********************************************************
Szállítás :
1. A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége.
2. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Visszatérési Politika :
Amennyiben a termék hibás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba 30 napon belül, akkor választás pénzt vissza, vagy az elem csere.
Lépjen kapcsolatba velünk :
Bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. miatt időzóna-eltérések, lehet, hogy nem azonnal a választ, de nem ígérem, hogy válaszolni 24 órán belül.

Az áru paraméterei

Elem Típusa:
Kapcsolók
Modell Száma:
TSW-301K/75C-100
Kapcsoló Típusa:
Hőmérséklet Kapcsoló
Jellemzők:
.
tanúsítási:
ROHS
Garancia:
.
Jobban tetszik neked