.

.

Új AC 85v 110v 120v 220v vezeték nélküli távirányító kapcsoló kézi gombot vevő +adó önálló zár / inter-zár

Új AC 85v 110v 120v 220v vezeték nélküli távirányító kapcsoló kézi gombot vevő +adó önálló zár / inter-zár

HUF 3032.00
HUF 3369.60

Elérhetőség
Készleten


A vezeték nélküli távirányító kapcsoló kialakítás kézi távirányító két mód, a kezelőfelület szinte a legfontosabb, hogy nyissa ki a kézi távvezérlő támogatása kód tanulás kulcs. Amikor a távoli vezérlési mód van két üzemmód között állítható (self-zár, biztosítóberendezés), kicserélte a gombot, hogy megtanulják, felület, lehet bármilyen kombinációját több, mint 10 vezeték nélküli távirányító támogatás.
Én-zár üzemmód : ugyanazt a gombot a távvezérlőn, hogy megtanulják a kódot, nyomja meg a gombot, hogy nyissa ki, majd kattintson a Biztos;
Amikor a biztonsági mód : a két különböző gombokat a távirányítón, hogy megtanulják a kódot, nyomja meg a gombot, hogy meg van nyitva, nyomja meg a másik gombot, hogy kapcsolja ki;
Műszaki Paraméterek
Súly : 0.115 KG
Üzemi feszültség : AC80-260 V
Működési frekvencia : 315 MHz
Maximális terhelés : 2000 W
Méret 55 * 51 * 25mm (fedéllel)
Munka : self-zár, biztosítóberendezés (kapcsolni a tanulás)
Önálló reteszelési tanulás kód Módszer :
Először is, miután a hatalom vezeték nélküli távirányító kapcsoló, csatlakozik egy távoli elektromos kapcsolóval kézzel, hogy teszteljük, hogy a normál hálózati munka. Aztán nyomja meg a tanulási gombot 3 másodpercig, a távirányító kapcsoló felület tanulni, jelzőfény, engedd el azonnal nyomja meg bármelyik gombot a távirányítón kétszer, tanulni jelzőfény villog után háromszor kioltás szürke, jelezve, hogy a siker a tanulás.
Tiszta kód módszer :
(Dolgozni kell cserélni, kérjük, tiszta kódot, akkor a kód),
Nyomja meg a távirányító interfész csatlakozó tanulási gombot 15 másodpercig, a tanulás fog világítani, jelezve, egyértelmű siker a kódot.
Kulcsold össze a tanulás kód Módszer :
Nyomja meg a tanulás gombot 3 másodpercig, a távoli vezérlő interfész csatlakozó tanulni, jelzőfény, kiadás, azonnal nyomja meg az a gombot a távvezérlőn, hogy minden (vagy kiold) gombot, majd nyomja meg a másik gombot a távvezérlőn (vagy a zárt lock billentyű), tanulni jelzőfény villog, miután három tedd ki a szürke, jelezve, hogy a siker a tanulás.
Csomag tartalmazza :
1* vevő

1* adó

Az áru paraméterei

szín:
315mhz
Elem Típusa:
Kapcsolók
Márka Név:
MITI
Garancia:
1 év
aktuális:
10A
tanúsítási:
CCC
Kapcsoló Típusa:
Távirányító
Anyag:
Műanyag
Távoli Távolság:
0-200 MÉTER
Jobban tetszik neked