.

.

AC 220V Intelligens Otthon Távoli Kapcsoló Falon Ragadós Távoli Adó Folyosó, Szoba, LED Lámpa Vezeték nélküli Fali Távoli Kapcsoló Mini

AC 220V Intelligens Otthon Távoli Kapcsoló Falon Ragadós Távoli Adó Folyosó, Szoba, LED Lámpa Vezeték nélküli Fali Távoli Kapcsoló Mini

HUF 3739.00
HUF 4155.30

Elérhetőség
Készleten

Alkalmazás : A termék széles körben használják a távirányító kapcsoló, távirányító a szivattyú ki-távirányító gép, meg nem is, távirányító motor pozitív, mind a negatív, távirányító csatlakozó, távirányító LED, távirányító, audio, távirányító elektromos ajtó, távirányító, garázskapu, távoli behúzható ajtót, távirányító függöny, riasztás fogadó, riasztó,távirányító motorkerékpár,távirányító elektromos autó,távirányító, MP3,távirányító, világítás, távvezérlő autók biztonsági, illetve más, a polgári, mind az ipari támogató távoli területeken, az előnyöket egyszerű megfelelő, biztonságos, megbízható, a módosítás a kiegészítő termékeket. AC220 V Mini Rádiós Távirányító Kapcsoló Rendszer 2 Receiver + Adó
Üzemi Feszültség : AC220 V
Csomagolási listát :
2x Vevő
1 x Jeladó (Elem nem tartalmazza)
Tulajdonságok :
1.Adó
Gombok : Az 1 Gomb
Üzemi Feszültség : DC12 V
Működési frekvencia : 315/433 MHz
Távirányító Távolság : 20-200m Kódolás : Fix kód forrasztással vagy PT2622 kód
2.Vevő
Csatorna : 1 KRÓN
Dekódolni : a Tanulás kód (jog/Nem-Reteszelt .inter-lock/Reteszelt )
Kimeneti Áram : 10 A
Vevő Érzékenysége : -105d Bm
Üzemi hőmérséklet : -40'C - +80'C
Méret : 35*32*22mm
Munka - /kimeneti mód :
Jog/Nem Reteszelt : Nyomja meg az egyik gombot Dolgozik /A. Lazítsa meg az ujját azonos gomb Stop/LE. Egy csatornás kapcsoló kell egy gomb távirányító.
Self -lock/Self-Reteszelt : Nyomja meg az egyik gombot egy ideje dolgozik/A. Nyomja meg ugyanazt a gombot a stop/LE. Egy csatornás kapcsoló kell egy gomb távirányító.
Tanulási Módszer : Bemeneti teljesítmény a Vevő .Nyomja meg a Tanulási Gombot, amíg a Led-jelzőfény. Majd nyomja meg az adó, a Led kijelző flash gyorsan, ez azt jelenti, tanulás, sikeresen. Elszámolási Kód : Tartás nyomja meg a Tanulási Gombját, amíg a vevő LED-kijelző, flash gyorsan, ez azt jelenti, hogy a kód már sikeresen törölve. Kérjük, vegye figyelembe, hogy :
Itt van a 2*1 KRÓN 1*1buttons távirányító. Kiválaszthatja, hogy az összes működő módja, hogy lehet választani, akkor jobb, ha választani a Jog vagy önálló zár, így a gombok használták .
Kérlek, mondd el nekünk, mi kimeneti állami akarsz után a megrendelés, vagy mi lesz a hajó, mint alapértelmezett "Pillanatnyi (jog)". Meg lehet változtatni a Hegesztés Helyszíni Forrasztással.

Az áru paraméterei

szín:
220V 315MHZ, 220V 433MHZ
Elem Típusa:
Kapcsolók
Márka Név:
MITI
Távoli Távolság:
20-200 méter
Jellemzők:
220V mini Távirányító kapcsoló
Modell Száma:
SKU6793
Garancia:
1
tanúsítási:
CCC
Kapcsoló Típusa:
Távirányító
Jobban tetszik neked