.

.

Új 2Keys DC12V 24V 36V 48V 1KRÓN RF Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Rendszer Vevő & 2 Adó 315Mhz /433Mhz Tanulás Kód

Új 2Keys DC12V 24V 36V 48V 1KRÓN RF Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Rendszer Vevő & 2 Adó 315Mhz /433Mhz Tanulás Kód

HUF 4261.00
HUF 4733.10

Elérhetőség
Készleten


Új 2 Keys DC12 V 24 V 36 V 48 V 1 KRÓN RF Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Rendszer Vevő & 2 Adó 315 Mhz /433 Mhz Tanulás Kód
Csomagolási listát :
1 x Vevő(fedéllel)
2 x Jeladó (Elem nem tartalmazza)
Megjegyzés : ha a minta testre szabható,az ön igényei szerint.
Tulajdonságok :
1.Adó
Működési Feszültség : DC12 V-48 V
Működési Frekvencia : 315 MHz/433 MHZ (Alapértelmezett 315 MHz)
Frekvencia Távolság : 20-200 méter
(kérjük, vegye figyelembe, hogy az ideális távolság, anélkül, hogy bármilyen blokk, valamint jel zavarja , akkor bukik körülbelül 10% -50% - val a blokk, illetve interferencia ).
Kódolás : a tanulás kód
Maximális terhelhetőség : legfeljebb 40 A
2.Vevő
Csatorna : 1 KRÓN
Kimeneti Áram : 30 A
Vevő Érzékenysége : -100d Bm
Üzemi hőmérséklet : -20'C - +60'C
A munka módja : jog, egyéni-zár, inter-zár
NYÁK Méret : 70*51*21mm
Kimeneti működő módja : 1) Egyéni-zár : Csatlakoztassa a pulcsit T. ( Self-zár vezérlő mód : Nyomja meg a kapcsoló a terhelés, nyomja meg ismét a kapcsolót újra, hogy húzza ki a terhelést .Kell egy csatornát válthat egy-gombot a távirányítón.) 2) Jog-A vágás ki kupak nem foglalt, ugró ne csatlakoztassa vagy. Nyomja meg a kapcsolót a terhelés ,lazítsa meg, hogy húzza ki a terhelést. Is kell egy csatornát válthat egy-gombot a távirányítón.) 3) Inter-lock- Csatlakoztassa a pulcsit L (Sajtó egy kapcsoló a terhelés , nyomja meg a másik kapcsolót, hogy húzza ki a terhelést . (Kell egy csatornás kapcsoló, 2-gombos távirányító.) A tanulás, illetve eltávolítása módszer : 1 .Van egy tanulási gombot a vezérlő panelt, érintse meg a kapcsolót, a gomb használt tanulni, majd távolítsa el a kódot. 2 .Tartsa lenyomva a tanulás gombot három másodpercig. Ha a jelzőfény villog, akkor adja meg a tanulási állam. Nyomja meg bármelyik gombot a távirányítón bocsát ki jelet, a fény villog, két alkalommal -, illetve kikapcsolása .Ez azt jelenti, hogy megtanulják, sikeresen. 3 .Meg lehet tanulni, több mint 12 DB 2262 vagy 1527 chip a különböző kód vezeték nélküli távirányító. 4. Törlés távirányító módszer : tartsa lenyomva a tanulás gombot kb 8 másodperc, a jelzőfény világít ki, akkor a kód tanult, mielőtt törlésre kerül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy :
Itt az 1*1 KRÓN 2*2 gomb távirányító. Kiválaszthatja, hogy az összes működő módja, hogy lehet választani, akkor jobb, ha választani a Jog vagy önálló zár, így a gombok használták .
Kérlek, mondd el nekünk, mi kimeneti állami akarsz után a megrendelés, vagy mi lesz a hajó, mint alapértelmezett "Pillanatnyi (jog)". Meg lehet változtatni a Hegesztés Helyszíni Forrasztással.
Fizetés :
1.Elfogadjuk, hogy a fizetés a vatera piacterén A harmadik fél fizetési.
2.Minden hitelkártyát elfogadnak,de kaptunk 24 óra alatt
3.Fizetési kell kapott számított 10 munkanapon belül az aukció záró
Szállítás :
1. Mi a hajó, hogy világszerte,rendelésenként egy sáv száma
2.Elsődleges versenyképes előny : - Ázsiai/Sonth Amerika/Kelet-Európa/Közép Kelet/Afrika/Nyugat-Európa,stb.
3.Vásárlás előtt,kérjük, ellenőrizze, hogy a vatera piacterén pedig alibaba cím helyes.Vagy nem,kérem, igaz az, fizetés előtt.
4.Ha az áruk kevesebb, mint 1,5 Kg,mi a hajó által China Post Levegő Mailben vagy HK Post légiposta
5.A hajó világszerte belül 12-24 óra fizetés után befejezett érkezett,érkezik a legtöbb úticélok
6.Minden megrendelést keresztül szállítják a Nemzetközi Légiposta szolgáltatás, kivéve, ha kifejezetten által elfogadott eladó.
Garancia :
1).12months Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). Vásároljon bizalommal
2).Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott vissza a tétel, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott.
3.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket
tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok.
4.Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás.

Az áru paraméterei

szín:
315MHz, 433MHz
Elem Típusa:
Kapcsolók
Márka Név:
MITI
Modell Száma:
SKU7615
Jellemzők:
DC12V-48V 30A
Távoli Távolság:
20-200 méter
Garancia:
1
tanúsítási:
CCC
Kapcsoló Típusa:
Távirányító
Anyag:
Műanyag
Csatorna:
1
Max. Aktuális:
40A
Gyakorisága:
315MHz 433MHz
Üzemi hőmérséklet:
-20 C - +60 C
így működik:
Jog, egyéni-zár, biztosítóberendezés
Gomb:
AB
Használat:
For electric garage door,lamps
Jobban tetszik neked