.

.

PINDEFANG Elegáns Kristály 7/PC Giftset készült hőálló Borosilcate Üveg üdvözlő ajándék egészségügyi virág hearbal teazsúr

PINDEFANG Elegáns Kristály 7/PC Giftset készült hőálló Borosilcate Üveg üdvözlő ajándék egészségügyi virág hearbal teazsúr

HUF 23020.00
HUF 25296.30

Elérhetőség
Készleten


PINDEFANG hozott elegáns teaware termék, amely lehetővé teszi, hogy folytassa egy egészséges, egészséges élet.
Mi Borocilicate üveg ?
Boroszilikát üveg egy olyan típusú üveg szilícium-dioxid, valamint bór-trioxid, mint a fő üveg-alkotó rendszerelemek. Boroszilikát szemüveg ismert, hogy nagyon alacsony hőtágulási együtthatók (~3 × 10 -6 K -1 20 °C-on), így ellenáll a termikus sokk, sokkal inkább, mint bármely más közönséges üveg. Ilyen Boroszilikát üveg széleskörű felhasználási kezdve a konyhai, hogy a labor berendezés, valamint egy összetevője a magas minőségű termékek, mint a beültethető orvostechnikai eszköz eszközöket használt űrkutatás.
Termék : Kristály hőálló 7/PC giftset
Elem Kód : BN-061
Méret : Teáskanna Felső átmérő 7 cm, alsó átmérője 5,5 cm, magassága 13cm
Tea Tálca 32cm Átmérőjű
Tisztességes Bögre - Felső átmérő 9.5 cm, magassága 7 cm, alsó átmérője 5cm
Kupa - Száj átmérője 6 cm, magassága 4,5 cm, alsó átmérője 3cm
Teáskanna az Infúzió anyag : Ugyanaz, mint a Bögre, üveg borocilicate
Csomag : 1 x teáskanna a vért, 1x tea tálca, 1x tisztességes bögre, 4x kupa egyéni csomagolt akkor per doboz a 7/pc-be
1 x teáskanna a vért, 1x tisztességes bögre, 4x kupa egyéni csomagolt akkor per doboz a 6/pc-be
Több Ajánlott Termékek
Szállítás Minden megrendelést akkor történik meg 24 órán belül a pénzforgalmi ellenőrzés csak a hajó megerősítették címét. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a szállítási címet, Szállítási határidő attól függ, hogy a célországban, illetve vám -, szállítási mód
Ez a táblázat a becsült megérkezési idő hivatkozás :
Értékesítési feltételek A tőzsdei ár tartalmazza az áruk értékét,csomagolási költség,valamint a kiviteli adók, ide nem értve a nemzetközi behozatali vámok. A vám,adók,díjak, valamint nem tartalmazza a termék árát, illetve a szállítási díjat. A behozatali vámok vásárló felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt a vásárlás. Minden felmerülő jogviták, a behozatali vámok benyújtani a vatera piacterén a megoldás.
Rólunk A munkaidő : hétfő-szombat 9 : 00 am 6 : 00 pm ( Peking, a GMT+8, Kínai ünnepek exclusived). Bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a Trade Manager vagy e-mail, szolgáltatásaink vissza fog megtörtént, amint lehetséges, hogy 24 órán belül során a munkaidő. Célunk, hogy kiváló minőségű termékek, illetve Felső Szintű Ügyfélszolgálat, a felismerés arra fogja ösztönözni bennünket, pedig jobban szolgálhassuk ki.
Visszajelzést
Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! A visszajelzések nagyon fontosak nekünk. Nagyra értékeljük az 5 Csillagos POZITÍV visszajelzést.
Ha bármelyik nem megfelelő, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, szabadon előtt, amely semleges, vagy negatív visszajelzés, hogy végre fel ön megelégedésére. Köszönöm!

Az áru paraméterei

Anyag:
Üveg
Felhasználók száma:
4
Márka Név:
PINDEFANG
Funkció:
Környezetbarát, Pb-ingyenes
Jobban tetszik neked