.

.

Átalakítani DC 12V(11V-20V), hogy 9V DC 2A buck Modul kimeneti autó led adapter Feszültség-Szabályozó

Átalakítani DC 12V(11V-20V), hogy 9V DC 2A buck Modul kimeneti autó led adapter Feszültség-Szabályozó

HUF 1074.60

Elérhetőség
Készleten

Funkció :
Méretek : 33 x 20 x25 MM Bemeneti feszültség : DC 11-20 V Kimeneti Feszültség : DC 9 v-os Kimeneti Áram : 2 A MAX Legalacsonyabb lemorzsolódás : 2 V Kimenet gyűrűző csúcs : 100 Konverziós hatékonyság : haladhatja meg a 85% - os Elem Anyaga : Epoxi befőzés, szeizmikus, nedvesség, por, hosszú távú, stabil, megbízható minőségű Védelem : túlfeszültség-védelem; túlmelegedés védelem; hibaelhárítás automatikusan újra a munka Szuper-vékony, kis méretű, nagy hatékonyságú, könnyű telepítés használata.l Üzemi hőmérséklet : Ipari minőségű (-40 °c-tól +85 °c) (Ha a környezeti hőmérséklet meghaladja a 40°c,kérjük, csökkenti a teljesítményt,Vagy fokozza a hőleadás) Teljes terhelés hőmérséklet : 50 °c-on Megjegyzés : VIN+ : bemeneti pozitív,Piros vezeték
VIN- : bemeneti negatív,Fekete drót
VOUT+ : a kimeneti pozitív,Sárga vezetéket
VOUT- : a kimeneti negatív,Fekete drót Csomag tartalma : 1x DC Buck Konverter 9 V ki
Ár
Az ár nem tartalmazza az esetleges vám áfa. Bármely alkalmazott adó, vám, hogy ez a csomag kell hatálya alá tartozó vevők.
Szállítás
1. Az elemeket szállítjuk belül 3days kézhezvételét követően a fizetés.
2. Kérjük ellenőrizze a címet, amikor a pénztár a PAYPAL. Akkor a hajó a tétel, hogy a PAYPAL címet.
3. Ha szüksége sürgősen, tudunk küldeni expressz szállítás, versenyképes ügynök szállítási költséget. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, fizetés előtt.
Kapcsolat
1. Ha az elem meghibásodott alatt megfelelő használat per használati utasítás a jótállási időszak, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, vissza a szállítási költség a csere. Mi elküldjük önnek a csere a szállítási költség.
2. Ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy megoldja a problémát. Kérjük, NE hagyják a negatív visszacsatolás nélkül kér segítséget. Keményen dolgozunk, hogy győződjön meg arról, hogy MINDEN ÜGYFÉL, 100% - os elégedettségi.
2. Bármilyen kérdéssel, kérdések, vagy segítséget, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az e Bay-en, vagy hagyja meg a e-mail címet.
3. Az összes e-maileket lesz a válasz, 2 munkanapon belül. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, küldje el újra a e-mailben válaszolunk, amint lehetséges.
Köszönöm a kedves, megértő.
Célunk, hogy haladhatja meg az ügyfél elvárásainak, a minőség, a szállítási költség keresztül folyamatos fejlesztése, ügyfélkapcsolati.

Az áru paraméterei

Típus:
DC/DC Konverterek
Modell Száma:
FAS-C120902
Kimeneti Teljesítmény:
1 - 50W
Méret:
33 x 20 x25MM
Tömeg:
50G
Bemeneti Feszültség:
DC 12V (11V DC-20V)
Kimeneti Feszültség:
DC 9V
Kimeneti Frekvencia:
96%
Kimeneti Áram:
MAX 2A
is_customized:
Yes
Kimenet Típusa:
DC
Jobban tetszik neked