.

.

Kiváló Minőségű YB1-2.5 Rotary Hidraulikus Vane Szivattyú Eladó

Kiváló Minőségű YB1-2.5 Rotary Hidraulikus Vane Szivattyú Eladó

HUF 11880.00

Elérhetőség
Készleten


YB1 SOROZAT FORGÓLAPÁTOS SZIVATTYÚ
A termék műszaki Márka : Bálna Állapot : Új Modell : YB1-2.5 Elmozdulás : 2,5 ml/r Típusa : Vane Szállítási Súly : 7 KG Nyomás : 6.3 MPa Sebesség : 1450r/min Teljesítmény : 0.9 kw Volumetrikus hatásfok : ≥68
Termék Fotók
√ Szállítás
A VEVŐ FELELŐS A SZÁLLÍTÁSI & KEZELÉSI KÖLTSÉGEK. SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK HATÁROZZÁK MEG A HELYZETÉT A VEVŐ, MAJD A TÖMEG A TÉTEL ÉRTÉKESÍTETT.
SZÁLLÍTÁS NEM KERÜL SOR, AMÍG A FIZETÉS ÉRKEZETT.
FIGYELEM NEMZETKÖZI VÁSÁRLÓK : KÉRJÜK, ADJON MEG EGY TELEFONSZÁMOT, SZÁLLÍTÁSI CÍM, ÍGY TUDJUK, A TÉTEL SZÁLLÍTJUK ÖNNEK. NE FELEJTSD el, EGYÉB DÍJAK, AMELYEK ÁLTAL FELSZÁMÍTOTT, A FUVAROZÓ(PÉLDÁUL : vámkezelés adó ráfordításként). EZ VALAMI OLYAN, HOGY NEM TUDJUK IRÁNYÍTANI, ILLETVE EGY KIEGÉSZÍTŐ DÍJ A SZÁLLÍTÁS.
AZT IS JAVASLOM, HOGY HASZNÁLJA A MÁSIK HAJÓ MÓDON, PÉLDÁUL : LÉGI VAGY TENGERI. √ Visszatér MI visszatérítjük A PÉNZÉT, HA AZ ELEM MEGKAPJA NEM MŰKÖDIK EGYÁLTALÁN, KIVÉVE, ha SZEREPEL az, HOGY "CSAK ALKATRÉSZEKRE" VAGY "NEM üzemképes ÁLLAPOTBAN." A VÁSÁRLÓ FELELŐS MINDEN SZÁLLÍTÁSI DÍJAT. HA A TÉTEL ÉRKEZETT A HELYSZÍNRE MI AD A VISSZATÉRÍTÉS. ELEMEK BELÜL VISSZA KELL JUTTATNI 14 NAPON HOZTÁK, HOGY A VEVŐ. √ Visszajelzést
ÜGYFÉL-ELÉGEDETTSÉG NAGYON FONTOS SZÁMUNKRA. KÉRJÜK, HOGY KÜLDJÖN NEKÜNK EGY E-MAILT VAGY ÜZENETET ELIEXPRESS BÁRMILYEN KÉRDÉSE, ÉSZREVÉTELE, VAGY PROBLÉMÁJA.VÁSÁRLÓK : NÉZZE MEG A VISSZAJELZÉST, S MONDD, BIZALOMMAL. NEM MEGYÜNK EL VISSZAJELZÉSEKET A VÁSÁRLÓK SZÁMÁRA, AMÍG NEM KAPUNK VISSZAJELZÉST. AMENNYIBEN PROBLÉMA MERÜL FEL, AKKOR KÉRJÜK LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, MIELŐTT ELHAGYJA SEMLEGES VAGY NEGATÍV VISSZACSATOLÁS; EZ LEHETŐVÉ TESZI SZÁMUNKRA, HOGY A VEVŐ PROBLÉMA MEGOLDÁSÁHOZ.GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA, HOGY HOZZÁ MINKET A KEDVENCEKHEZ, MAJD NÉZD MEG A TÖBBI TÉTELEK!
Kellemes Vásárlást!
Sid Hong,
Értékesítési igazgató, Fehér Bálna Mechanikus co.,kft.

Az áru paraméterei

Nyomás:
Alacsony Vérnyomás
Szerkezet:
Fogaskerék Szivattyú
Elmélet:
Rotációs Szivattyú
teljesítmény:
Hidraulikus
Modell Száma:
YB1-2.5
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Normál
Használat:
Alacsony nyomású hidraulikus rendszer
Alkalmazás:
Fém vágó szerszámgép, hidraulikus gépek, műanyag, Mechanikus
Üzemanyag:
Elektromos
Névleges Nyomás:
63kg
Elmozdulás:
2.5 ml/r
Nyomás:
6.3 Mpa
Sebesség:
1450r/perc
Volumetrikus hatásfok:
≥68
teljesítmény:
0.9 kw
kormányzás:
Az óramutató járásával megegyező irányban (az irányt a tengely)
Vérnyomás-ingadozás:
±2
Szívó magasság nem nagyobb mint:
500mm
Bemeneti nyomás:
0.02-0.025 MPa
Jobban tetszik neked