.

.

WHDZ NDK Eszközök Dent Lehúzó Húzza Híd Ragasztó Pisztoly NDK Hot Melt Ragasztó Dent Eltávolítása Paintless Horpadás Javítás Eszközök Kézi Szerszám

WHDZ NDK Eszközök Dent Lehúzó Húzza Híd Ragasztó Pisztoly NDK Hot Melt Ragasztó Dent Eltávolítása Paintless Horpadás Javítás Eszközök Kézi Szerszám

HUF 5384.00
HUF 5667.30

Elérhetőség
Készleten


WHDZ NDK Eszközök Dent Lehúzó Húzza Híd Ragasztó Pisztoly NDK Hot Melt Ragasztó Dent Eltávolítása Paintless Horpadás Javítás Eszközök Kézi Szerszám
A termék Leírása : NDK-Eszközök Megfizethető - Nem festmény, amely Alkalmas bármely személy, működtetni, Ez az előnye az egyszerű kezelhetőség, a horpadás javítás az ön számára közvetlenül Könnyű kezelhetőség-DIY lehet eltávolítása a dent egyedül,Alkalmas bármely olyan személy kezelhető,Ez az előnye az egyszerű kezelhetőség, a horpadás javítás az ön számára közvetlenül Paintless Dent Eltávolítás lehet kitölteni kevesebb, mint egy óra javítás autó horpadás javítás jégeső horpadásokat, szemben a test boltok, szedését néhány nappal NDK Eredményei JOBBAK, Mint a Festmény - Ügyfelek fújva, mit lehet elérni Paintless Horpadás Javítás NDK lehet Widey Használata - Az NDK Eszköz alkalmas a fémlemez feldolgozása autó, hűtőszekrény, Motorkerékpár Testet, mosógép
Mini Méretű Ragasztó Pisztoly
Ez a kis ragasztó pisztoly nagyon könnyű kezelni, s ez biztosítja kis mennyiségű ragasztó, ahol szükség van rá,jó szolgálatot tesz, ha kell egy folyamatos vonal, vagy csak egy kis precíz dot.
Magas Hőmérséklet
Van egy működési hőmérséklet 250¡ãC 20 watt teljesítmény, amely lehetővé teszi, hogy kettős az áramlás a ragasztó általában jár a hagyományos mini ragasztópisztoly.
Tippek
1 Átmérője a ragasztó szalagok kell 7mm.Ha az alkalmazott bot nem egyezik meg,a ragasztó pisztoly sérült.
2 A fúvóka, valamint a ragasztó, folyékony, meleg, amikor a fegyver működik, kérlek, ne nyúlj hozzá.
3 Ha a ragasztó pisztoly nem működik a 15 perc, kérlek, vágd le a hatalom forrása, hogy elkerüljék az olvadó ragasztó keringetett vagy kárért.
4 lehet, Hogy a fény, a füst az első használni, ez normális, meg fog halni le 10 perc múlva.
5 Kérjük, hagyja, hogy a konzol állvány, hogy hűtse le a fegyvert néhány perc használat után ne módosítsa a másik tápkábelt vele.
6 Ha a szalag maradt a használat után, kérem, ne húzza ki,majd a fegyvert a következő használni.
7 Ez a normális, hogy egy kis ragasztó folyik ki, miután a pár másodperc alatt végzett a munkával, mert a tehetetlenség nyomás.
Specifikáció
Frekvencia : 50-60 HZ
Súly : 200g
Kompatibilis 10.8 mm~11.8 mm átmérőjű ragasztó
Kábel Hossz : 105cm
Hogyan kell használni?
1. Tisztítsa meg a dent tiszta, nedves ruhával.
2. Szerelje fel a ragasztó a ragasztó pisztoly, húzza meg a ravaszt, hogy hagyja, hogy a ragasztó írja be a ragasztó pisztoly, csatlakoztassa az áramforrást, majd melegítse elő 5 percig.
3. A ragasztó a középső lapot, a Híd Lehúzó készlet hot melt ragasztó vissza a ragasztó pisztoly eszköz.
4. Tedd a középső lapot, a központban, a dent gyorsan, nyomja meg enyhén, amíg a ragasztó köt, illetve tapad (Hagyja, hogy a ragasztó király, mintegy 8 perc. A hűtési idő kevesebb, mint 10 perc kell valamivel rövidebb a tél.)
5. Állítsa be a három csavart,' magasság, hogy megtalálja a tökéletes hely a Híd, Húzó, majd húzza ki a lapok közvetlenül.
6. Tisztítsa meg a javított hely tiszta, nedves ruhával.
Megjegyzések :
1.Ez a készlet a kis-vagy inerratic horpadásokat használni. A hatás nem egyértelmű a nagyszabású súlyos károkat.
2. Minden Húzza Lapok használhatók. Hogy melyik az egyik, hogy segítsen függ dent alakját is.
3. Három méterrel a híd, húzó, kérem, tegye a középső láb közepén dent, a másik két lábbal a jó hely, a gép testét.
4. Biztosítunk 7 DB fülek számára, hogy módosítsa a középső méter a híd lehúzó.
5. A ragasztó eltávolító, javasoljuk, hogy alkohol a kezét is használja, hogy távolítsa el a ragasztó, hogy ragaszkodik a vehichle.
Csomag tartalma :
1 X híd, Húzó 7 Húzza Csapok
5 X Ragasztó
1 X 100 W ragasztó pisztoly
Kép :
WHDZ NDK Eszközök Dent Lehúzó Húzza Híd Ragasztó Pisztoly NDK Hot Melt Ragasztó Dent Eltávolítása Paintless Horpadás Javítás Eszközök Kézi Szerszám
WHDZ NDK Eszközök Dent Lehúzó Húzza Híd Ragasztó Pisztoly NDK Hot Melt Ragasztó Dent Eltávolítása Paintless Horpadás Javítás Eszközök Kezét Tool WHDZ NDK Eszközök Dent Lehúzó Húzza Híd Ragasztó Pisztoly NDK Hot Melt Ragasztó Dent Eltávolítása Paintless Horpadás Javítás Eszközök Kezét Tool WHDZ NDK Eszközök Dent Lehúzó Húzza Híd Ragasztó Pisztoly NDK Hot Melt Ragasztó Dent Eltávolítása Paintless Horpadás Javítás Eszközök Kezét Tool WHDZ NDK Eszközök Dent Lehúzó Húzza Híd Ragasztó Pisztoly NDK Hot Melt Ragasztó Dent Eltávolítása Paintless Horpadás Javítás Eszközök Kézi Szerszám.

Az áru paraméterei

Típus:
Kézi Szerszámok
Csomag:
Eset
Modell Száma:
61017024
Márka Név:
WHDZ
DIY Kellékek:
Elektromos
Méret:
/
Darabszám:
1set
Alkalmazás:
NDK Eszközök
Típus:
Hot Melt Ragasztó Pisztoly 10 Db Ragasztó
Anyag:
ragasztó pisztoly
teljesítmény:
100W
Tömeg:
Hot Melt Ragasztó:
fekete,11mm
Jobban tetszik neked