.

.

Guangming Molibdén Vezeték 0.16 mmx 2140 méter EDM drótvágó, 0.019 USD/méter

Guangming Molibdén Vezeték 0.16 mmx 2140 méter EDM drótvágó, 0.019 USD/méter

HUF 11745.00

Elérhetőség
Készleten


Jinduicheng Molibdén Bányászati Guangming (Shandong) Co., Kft vezető hazai gyártók molibdén drót, valamint a vane Kínában jelenleg!
Guangming Molibdén-vezeték ellenáll a magas aktuális, van, gyors, erős kopásállóság, hogy nagyban javítja a vágási sebesség.Mert ezek előnye, hogy nem csak a termelési költségek csökkentése, hanem növeli a gazdasági hatékonyságot.Egyedi penész felkészülés "paraméterek", nagy szilárdság, keménység, de továbbra is a drót. Ez volt népszerű a fogyasztók évek óta!
Jinduicheng Molibdén Bányászati Guangming (Shandong) Co., Ltd sok féle termék.Itt van néhány jellemzők négy termékek. Nagy szilárdságú molibdén drót : magas szakítószilárdság, jó kopásállóság, hosszú élettartam. Hidegen húzott molibdén drót : segítségével hidegen húzott termelési technológia, magas szilárdságú, sima arc, jó minőségű. Meghatározott hossza molibdén drót : Kivéve a jellemző a nagy szilárdságú, ez is a funkciók fix hosszúságú, kényelem, valamint a magas kihasználtsági arány. Különleges vezeték-vágó molibdén drót : Mivel ezen elemek, ennek nagyobb a szakítószilárdsága, jobb kopásállóság, hosszú élettartam. Termék Leírás
Guangming Molibdén huzal EDM drótvágó
1. Anyag : Molibdén
2. Méret : Átm. 0,16 mm
3. Hossza : 2140 méter
4. Csomagolás : 2140 méter/tekercs
5. Nagy pontosságú minőség, versenyképes ár
Ellenállni a jelenlegi magas, hogy gyors, erős kopás-ellenállás, Guangming Molibdén vezeték nagyban javítja a vágási sebesség. Mert ezek előnye, hogy nem csak a termelési költségek csökkentése, hanem növeli a gazdasági hatékonyságot. Ez volt népszerű a fogyasztók évek óta!
A nagysebességű vezeték szikraforgácsoló lenyűgöző a készlet jellemzője, hogy a futás különösen fenntartása vezeték gép könnyebb, mint a többi. Mint vezető EDM technológiával, az általunk kifejlesztett egy teljes körű fogyóeszközök kifejezetten arra tervezték, hogy tartsa működő készülékek az optimális hatékonyságot.
A legjobb az EDM berendezés meg kell, hogy használja a legmegfelelőbb, leginkább következetes, magas színvonalú fogyóeszközök az alkalmazást, majd a gép.
Mi vagyunk az EDM fogyóeszközök szakember tud támaszkodni.
Lépjen kapcsolatba velünk még Ma!
Szállítás : - Kérem figyelmet, hogy a DHL-t megállítani, mint egy vatera piacterén raktár értesítő. Tájékoztatjuk, ha folytatódik. - Ha úgy dönt, e-EMS EMS, a Fedex, UPS, TNT, kérjük, keresse meg a linkek extra szállítási költség a boltban fizetni. Tudassa velünk, ha bármilyen kérdése. Köszönöm. http : //www.aliexpress.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http : //www.aliexpress.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.html - Ha úgy dönt, CTR-FÖLD PICKUP, kérjük, vegye figyelembe, hogy kell, hogy vegye fel az árut a szállítási ügynök irodájában a város. Kérjük, ellenőrizze velünk, hogy ha van egy iroda a város vagy hol van a legközelebbi irodába, hogy te. - Nem garantee szállítási idő minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a Vámkezelés idő az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan az árut ellenőrizni. - A szállítási költség nem tartalmazza a behozatali vámok, adók, valamint a további díjak távoli területeken, valamint mások. - Kérem, legyen szíves megjegyezte, hogy a vásárlók vagy a felelős minden, vám, díjak, közvetítői díjak, adók, valamint a további díjak behozatalát az országba, ha van ilyen. A további díjakat lehet gyűjteni, ha a szállítás. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást. - Kérem, vegye figyelembe, hogy a szállítási orosz CTR-FÖLD PICKUP, a hajózás ára frissült vámmal, a Vámot.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked