.

.

Kompressziós kötést Ágyék Csípő, Comb, Megbénít Ajustable Derék Támogatás Zárójel a Lába Ujja Unisex Sport Védelem Heveder öv

Kompressziós kötést Ágyék Csípő, Comb, Megbénít Ajustable Derék Támogatás Zárójel a Lába Ujja Unisex Sport Védelem Heveder öv

HUF 2092.00
HUF 4185.00

Elérhetőség
Készleten


HATÉKONY COMB TÁMOGATÁS : Amely célzott, kompressziós terápia, a comb, a zárójel támogatja a térdem, majd négyfejű, miközben segíti a helyreállítási a törzsek, illetve húzza. Biztosított kettős tépőzáras kötőelemek, állítható a tömörítés pakolás épített egy latex-mentes, csúszásmentes neoprén rendkívüli támogatás során bármilyen tevékenység. A comb támogatás lehetővé teszi, hogy teljes mozgásszabadságot tökéletes használatra bármely tevékenység, beleértve a foci, baseball, kosárlabda, kerékpározás, futás.
ENYHÍTI a MEREV, FÁJÓ IZMOK : Növekvő forgalomban, illetve, hogy az megmaradjon a terápiás hőt, a tömörítés támogatása wrap enyhíti a merev, fáj a comb izmait. Hatékony ágyék, megbénít, illetve a négyszeres törzsek, illetve húzza, a comb támogatás zárójel elősegíti a gyógyulást, csökkenti gyógyulási idő, illetve hasznos megelőzésében újra sérülés.
KÖNNYŰ, LÉLEGZŐ NEOPRÉN : Könnyű, légáteresztő, a latex-szabad neoprén kanóc el a nedvességet tartalmaz kis szellőző lyukak a hűvös, kényelmes gyártmány. A vékony neoprén pakolás lehet viselni, alatt vagy felett ruházat.
SOKOLDALÚ CSÚSZÁSMENTES FIT : Két prémium pánt tépőzárral lezárások lehetővé teszi a rugalmas megbénít támogatást igazítani, hogy alkalmas comb akár 27inch/72 cm kerülete. A csúszásmentes neoprén marad a helyén, egész nap csúszás nélkül, vagy ingyenes parkoló a kivételes kényelmet. Illik, a jobb vagy a bal lábát, az állítható comb támogatást lehet viselni a férfiak vagy a nők.
Comb Támogatás
Támogatja a comb, beleértve az ágyék, megbénít, valamint négyfejű, a comb támogatás wrap enyhíti a merev, fájó izmokat, miközben segíti a helyreállítási a törzsek, illetve húzza. A sokoldalú neoprén tekerjük fel lehet használni a bal vagy a jobb lábát, a férfiak vagy a nők. Könnyű, légáteresztő, a csúszásmentes zárójel illik biztonságosan anélkül, hogy korlátozná a mozgás.
Hatékony Comb Támogatás :
Amely célzott, kompressziós terápia, a comb, a zárójel támogatja a térdem, majd négyfejű izom, miközben segíti a helyreállítási a törzsek, illetve húzza. Biztosított kettős tépőzáras kötőelemek, állítható a tömörítés pakolás épített egy latex-mentes, lélegző neoprén rendkívüli támogatás során bármilyen tevékenység. A comb támogatás zárójel lehetővé teszi, hogy teljes mozgásszabadságot tökéletes használatra bármely tevékenység, beleértve a foci, baseball, kosárlabda, kerékpározás, futás.
Enyhíti a Merev, Fájó Izmok :
Növekvő forgalomban, illetve, hogy az megmaradjon a terápiás hőt, a tömörítés, a comb wrap enyhíti a merev, fáj a comb izmait. Hatékony ágyék, megbénít, illetve a négyszeres törzsek, illetve húzza, a comb támogatás elősegíti a gyógyulást, csökkenti gyógyulási idő, illetve hasznos megelőzésében újra sérülés.
Könnyű, Lélegző Neoprén :
Könnyű, légáteresztő, a latex-szabad neoprén zárójel kanóc el a nedvességet tartalmaz kis szellőző lyukak a hűvös, kényelmes gyártmány. A vékony neoprén comb támogatást lehet viselni, alatt vagy felett ruházat.
Sokoldalú Csúszásmentes Illik :
Kettős pánt tépőzárral lezárások lehetővé teszi a rugalmas megbénít támogatást igazítani, hogy alkalmas comb akár 27inch/72 cm kerülete. A csúszásmentes neoprén wrap marad a helyén, egész nap csúszás nélkül, vagy ingyenes parkoló a kivételes kényelmet. Illik, a jobb vagy a bal lábát, az állítható comb támogatást lehet viselni a férfiak vagy a nők.
Mit Tartalmaz :
1db*Comb Támogatás

Az áru paraméterei

Elem Típusa:
Kapcsos & Támogatja
Modell Száma:
A0707
Hatás:
Csont Érdekel
Márka Név:
Tcare
Anyag:
Kompozit Anyag
Jobban tetszik neked