.

.

Bykski N-IG1070U-X VGA vízhűtéses Blokk Színes GTX1070U GTX1060 Felső

Bykski N-IG1070U-X VGA vízhűtéses Blokk Színes GTX1070U GTX1060 Felső

HUF 26087.00
HUF 26087.40

Elérhetőség
Készleten

Körülbelül Bykski Mi alapította 2008-ban, az első osztályú termelési eszközök, illetve vizsgálati berendezés, több mint 60 alkalmazottak, mi szakosodott tervezése, fejlesztése, számítógép, hűtő rendszer, év gyakorlás után, folyamatosan javítja a tervezés minőségének javítása, a termékek, Bykski márka van, hogy a felhasználó jóváhagyása dicséret
Jellemző & Műszaki Adatok
Kompatibilis Lista (Beleértve, de nem kizárólagosan az alábbi modellek)
Színes GTX 1070 U
Színes GTX 1060 X Felső
Blokk 0,4 MM-es micro csatorna injekció design, minden kizárólag a teljesítmény! Közvetlen hűtés a grafikus mag (GPU), memória (RAM) gombot fűtés része a grafika, a stabilitás biztosítása érdekében, amikor tuningolás.
Blokk használata nagy kivitelű, még akkor is, ha alacsony emelni szivattyú tudja használni.
Blokk által, nagy tisztaságú réz -, illetve galvanizáló, hogy megakadályozza az oxidációt, így gyönyörű. A felső fedél segítségével kiváló minőségű POM anyagok vagy akril érdekében blokk hosszú élettartam, tartósság.
Belépő, illetve kilépő lehet irányt változtatni, ingyenes, könnyen építeni, CF, Crossfire rendszer.
Figyelem :
1.Kérjük, ellenőrizze a grafikus kártya részletes modell összeegyeztethetőség biztosítása
2.Csatlakozó szerelvény látható fotók nem tartalmazza.
3.A képek csak tájékoztató jellegűek, csak azt tudjuk garantálni, a teljesítmény, valamint a kompatibilitási a termékeket, a gyári lehet változtatni termék design bármikor a javulást a terméket.
4.Tiltják a használatát alkoholt tartalmazó hűtő
5.Grafikus kártya blokkolja a telepítést igényel egy bizonyos képesség, tapasztalat, mert a grafikus kártya gyártási tűrések lehet, hogy van egy bizonyos hatása a blokk telepítése, segíthetünk vásárlók számára, hogy megoldja az ilyen problémákat, de ez nem lehet az alapja visszatér.
Opció :
1.PMMA Felső vagy Fekete POM Felső, PMMA(Akril), átlátszó, POM fekete, POM jobb mechanikai tulajdonságok, alkalmas a komoly felhasználók, szokás építeni POM modell előírja, 7-14 munkanapon belül.
2.Szóval RGB Led vagy RWB Led vagy Sem
Az alábbiakban POM felső blokk
Csomagolási Lista
1.Blokk
2.Kupakot x 2
3.Szilikon Zsír Film, x 1
4.Thermal pad.
5.Csavar
A Kifejezés Szó Tételek 1.Mivel a választás, Internetes vásárlás, jó kommunikációs megoldása érdekében kérdések merülhetnek fel, illetve, ha lehetséges, kérjük, mindig ellenőrizze, hogy Ali üzenetét.
2.Ha kérdése van, vagy problémát a termékek vagy üzlet, lépjen velünk kapcsolatba, kérjük, reméljük, hogy minden vevő elégedettsége a termékeket a vatera piacterén nem megszünteti visszajelzést, ha a vevő, mint a bal rossz visszajelzést nélkül kommunikálni, kérjük, ne vásároljon üzletünkben, Köszönöm az együttműködését 3.Elem szín jelenik meg a kijelzőn az aktuális szín nem lehet pontosan ugyanaz, kérem, értse meg,
Szállítás 1. Nem fizetünk vámot, ez a felelősség a vevőt, ha a vám okozott a vevők vissza, nem a visszatérítés a szállítási díj.
2.A becsült időt, a közlekedési műsor a vatera piacterén kizárólag hivatkozás, senki sem tudja garantálni, hogy a csomag belül megérkezik a várt idő, sem mi, sem a vatera piacterén irányítani lehet a szállítási idő, költségek, szóval nem kínál időben A Szállítási garancia, de nem tudjuk garantálni, hogy a vevő képes lesz arra, hogy az árut vagy a teljes vételárat, miután a szállítási probléma.
3.Ha lehetséges, kérjük, mindig ellenőrizze által nyomon követési számot a csomagot, hogy biztosítsák, hogy a csomagok nem kerül visszafizetésre, ha a kézbesítés sikertelen.
4.Ha nagy tételben vásárolni, kérjük, lépjen kapcsolatba velem, majd válassza a további ésszerű, gazdaságos közlekedési utat.
5.Egyes országokban vagy régiókban nem hatálya alá tartozó, a közlekedés, a kereskedelem biztonsági okokból. Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, ha a vevőnek nem kell küldeni a tételeket, hogy ezek az országok. További tippek 1. Szállítási dél-amerika expressz, mint például brazília/chile, kérjük ajánlat adószám/telefonszáma/e-Mail vagy szállítási talán késedelem, vagy szüneteltetése.

Az áru paraméterei

Penge Szín:
PMMA Felső Blokk, RGB LED, A RBW LED, Fekete POM Felső Blokk
Márka Név:
bykski
Alkalmazás:
Grafikus Kártya
Vonalak:
Egyik sem
Modell Száma:
N-IG1070U-X
Hűtőborda Anyaga:
Réz
Jobban tetszik neked