.

.

Általános eszközök típusú diagnosztikai eszköz OBD2 gépjármű diagnosztikai eszköz a jármű érzékelő vezetés képernyő

Általános eszközök típusú diagnosztikai eszköz OBD2 gépjármű diagnosztikai eszköz a jármű érzékelő vezetés képernyő

HUF 37497.60

Elérhetőség
Készleten


Termék márka : Kelet-Ház Intelligencia Származási hely : Shenzhen, hogy támogassa a nagy számú nagykereskedelmi! Több millió dollár értékű autó javítási információk! Támogatja az egész életen át tartó ingyenes frissítéseket, honlap : eastinghome.com
Ez a termék támogatja a OBD1, OBD2, valamint EOBD2, a túlnyomó többsége az autó rendszerek, Kína, nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Japán, Olaszország, Spanyolország, valamint egyéb, hét nyelven, ez a termék egy Univerzális diagnosztikai eszköz, Termék támogatás 95% - a a világ behozott autók behozott dízel SUV, belföldi közös vállalat jármű belföldi SUV sorozat, Changan Wuling micro sorozat kenyér (Wuling fény, Wuling Yangguang, Wuling Wuling dicsőség, jólét, Changan csillag generációs, két generációs, Changan csillag, Changan virágzó, valamint sok más autó termékek, kenyér) is sok előnye van amellett, hogy a márka áru, kiváló minőség, egy év garancia, erős, a kulcs az, hogy más kalóz termékek, hogy a támogató Szoftver-frissítés.
- Támogató jármű lista
33 a fenti vizsgálat a jármű nem teljes, konkrét consulting vezetője.
Funkció, valamint a termék tesztelése - a következők Olvassa el a dinamikus adatfolyam Hiba jelzőfény Motor probléma fény tesztjére Lekérdezés freeze frame adatok, Olvasd az aktuális hibakód Tiszta hibakód Oxigén szenzor teszt, On-line monitoring vizsgálat egy adott ellenőrző rendszer-Olvasni hibás Ellenőrző kód, a járműre szerelt rendszerek vagy elemek Olvasni állandó hibakód hibakód lekérdezés funkció Vizsgálati adatok lejátszás
A termékek elsősorban a hiba észlelése, a true color LCD kijelző, felhasználó-barát menü tervezés, termék támogatás OBD&EOBD jármű diagnosztikai funkció támogatja a multi nyelv kiválasztása, valamint diagnosztikai LED állapotjelző, szakmai népszerű, nagyban javítja a használhatóságot a termékek.
Ugyanakkor a használata high-tech processzor teszi a kártya olvasás gyorsabb, hatékonyabb diagnózis, a felhasználók ellenőrizze az autó bárhol, bármikor lehetséges, biztonságos utazni, mentse aggódj mentés baj, ez a termék, a kis problémák megoldásához :
1> például, hogy milyen szenzor hibák miatt, akkor cserélje ki az alkatrészeket, így nincs szükség a sok 4 S Bolt karbantartási költségek, például az oxigén sensor az öregedés, feszültség, bizonytalanság, eltérés túl nagy, a felismerés pontossága nagyon magas.
2>, Amikor a jármű egy hibakód, akkor egyértelmű a kódot, egy sánta mód, hogy a javítóműhely , Kerülni kell horgonyozni .
3> Termék adatkezelési kijelző funkció nagyon pontos, átfogó, akkor lehet, hogy a művelet a kocsiból, hogy felmérjem a mutatók meghatározása az egészségügyi, az autó, a kis problémák gyakran nem A régi 4 S bolt futni.
4> ez a berendezés a VCDS5053, akkor képes észlelni a nyilvános, mind a funkciókat, mind a modellek Audi, beleértve a rejtett funkció.
Által jóváhagyott, a mérnök, a fenti modellek a 4 s shop teszt.. több, autók, modellek, kérjük, forduljon a boltos. Miután utasításokat : 1. Ez a termék támogatja az USB élettartam ingyenes frissítéseket. A társaság eladott termékek egyedi sorozatszám, nem sorozatszám nem tudja frissíteni (általában kalóz termékek), ezért kérjük, ügyeljen arra, hogy támogassa az eredeti termék! Frissítés a honlapon : eastinghome.com 2. A gép hardver ingyenes jótállás egy év után a garanciális javítás töltés megfelelő kiegészítők. Különleges emlékeztetni : annak érdekében, hogy elkerülje a gazdasági veszteséget okozott áruk rekedt, minden visszatér árut, a vevő egy meghatározott időtartam, küldje vissza (logisztikai, hogy írja alá a fuvarlevél mutatja, hogy az elévülési idő az irányadó), ígérjük, 7 nap vissza, több mint hét napja nem vagyunk vissza!!!!!! 3. A társaság az értékesítés utáni ügyfélszolgálat online hibája volt mindig a válasz.

Az áru paraméterei

Nyelv:
English, Spanish, French, Italian, German, Japanese
Márka Név:
MLLSE
Jobban tetszik neked