.

.

Magas Minőség! COHIBA Nagy felbontású divat 4 Jogosultja Kína Nagy Méret 245*245*40mm Kör Szivar Hamutartó

Magas Minőség! COHIBA Nagy felbontású divat 4 Jogosultja Kína Nagy Méret 245*245*40mm Kör Szivar Hamutartó

HUF 11880.00
HUF 14850.00

Elérhetőség
Készleten

COHIBA Kína Nagy Méretű Kerek Szivar Hamutartó
Leírás :
Méret : 245*245*40mm(L*W*H)
Kapacitás : Birtokos 4 szivar
Tartalom : 1 vaku foglalat
Anyag : Kína
Csomagolás : Ncie Doboz
Megfelelő Hely : Otthoni,Irodai,Szivar Klub stb, 100% vadonatúj,Elegáns, Modern Design.
Funkció :
A gyémánt minőségét technika. Legyen minden gyökere az egyenes vonal a síkban, mint egy tükör, egyesített-ba egy tökéletes sztereó!
Szállítás : Gyors szállítási mód lesz kiválasztva az ön számára alapján a parancsot. Kérjük erősítse meg, hogy a cím helyes, ha a megrendelés. Az orosz fogyasztók, kérjük, ne feledje, hogy írja le a teljes nevét.
Előnye, nagykereskedő : a Legtöbb elem látható vonal van raktáron annak érdekében, hogy gyors szállítás. Jó minőségű, versenyképes áron. Csepp hajózás áll rendelkezésre. Majd válassza a gyors szállítás módja, a sorrendben, mint a nagyon profi szállítás, szállítmányozó, hogy érkező áruk gyors, biztonságos. Ellenőrizze, hogy minden részlet a szállítás előtt. Gyorsan, mielőtt után-eladó választ a kérdésekre.
Előnye a tömegtermelés : Tárgyalás ,kis érdekében elfogadható. Magas minőségű & jó ár. Szigorú minőség-ellenőrzés gyártási folyamat során. A speciális gép gyártása. Szép kivitelezés minden lépés. Kiváló design csapat meg tud felelni az OEM parancsot. Erősítse meg, hogy minden részlet a gyártás előtt. Képek küldése a gyártás során, hogy megmutassa minden mozdulatát. Gyorsan, mielőtt után-eladó választ a kérdésekre. Gondoskodik szállítási neked, ha szükség van rá
Körülbelül Visszajelzés : Kérem, kérem, hagyjon minket egy pozitív visszajelzést, ha elégedett vagy a minőségi szolgáltatás. Ingyenes ajándék lesz elküldve a következő sorrendben, mint a visszatérés, de kérlek, hagyj üzenetet, hogy tartani, mint írt.

Az áru paraméterei

Modell Száma:
CA-CE16
Típus:
Hordozható
Forma:
Kerek
Anyag:
Kerámia
Márka Név:
ZZAZMY
Méret:
245*245*40mm
birtokos:
4 Szivar
Jobban tetszik neked