.

.

Panneaux Solaire 12V 50W 3Pcs/Sok Napelemek Szolár 150W 36v Napelemes Akkumulátor, Vízálló Napenergia Rendszer, Autó Tábor Lakókocsi Lakóautó

Panneaux Solaire 12V 50W 3Pcs/Sok Napelemek Szolár 150W 36v Napelemes Akkumulátor, Vízálló Napenergia Rendszer, Autó Tábor Lakókocsi Lakóautó

HUF 49569.00
HUF 97197.30

Elérhetőség
Készleten

Panneaux Solaire 12 V 50 W 3 Pcs/Sok Napelemek Szolár 150 W 36v Napelemes Akkumulátor, Vízálló Napenergia Rendszer, Autó Tábor Lakókocsi Lakóautó Csomag Tartalmazza Napelem 150 W tartalmazza 3 Pcs Napelem 12 V 50 W Monokristályos,total150 W
Kedves barátom, Mielőtt vásárolni ezt a terméket, kérjük vegye figyelmet, hogy ez a közlemény.
(1) az Adó :
Bár az ár tartalmazza a szállítási díjat , de nem terjed ki minden adó, illetve vám-vagy customes ! meg kell adót fizetni egyedül.
ha szüksége van ránk kijelentem, alacsony vaule a csomagot,kérjük, a megjegyzés alatt a rendelést. általában kijelentjük, hogy a 40-80 mint a számla ár.
A szolgáltatás Minden Új sejtek, valamint alkatrészek,nem elutasított / újrahasznosított vagy használt sejtek vagy használt elad . Minden panelek vannak forrasztva a gép nem kézzel forrasztva. Megbízható Beszállító .Gyártunk napelem 2008 óta. Magas Ellenállás, vízálló, mert az alumínium keret, edzett üveg. Magas minőség : 0.2% - os negatív visszajelzést a szállítási 9 év, TÜV,CE Engedélyezett. Rövidzárlat-védelem, mert a Dióda valamint a csatlakozó Doboz . 90% - os kimeneti 15 év alatt 80% - a 25 év. Apllication Akkumulátor Töltés tartalék Energia Lakossági Teljesítmény Világítási Rendszer Otthoni, Irodai Napenergia Hibrid Rendszerek, Kapu Nyitó, LAKÓKOCSI Lakóautó Hajók DC Készülék Power Időjárás Tornyok Forgalom Tornyok, valamint Jelek a Kemping Túrázás, Vadászat, illetve Kutatási Sürgősségi Tengeri Alkalmazás Kemping Helyek, valamint Kirándulások Tengeri Tápegység (Yacht) Távoli Terület Alkalmazások
Szállítás
Amikor fizetni parancs ,küldünk csomagot a 3 nap .Ez körülbelül 7 nap, hogy Európai DHL.UPS,TNT, valamint a Fedex.Kérjük, erősítse meg a telefon számát helyes-e majd tartani a kapcsolatot .Ha több, mint 7 nap ,kérjük lépjen kapcsolatba a fuvarozó a lehető leghamarabb .
Customes Díj .ha úgy dönt, a DHL vagy a Fedex ,meg kell fizetni az adót, meg additionial díj .De én kijelentem, 30% - a sorrendben.
A vevők vagy a felelős minden további customes díj, illetve behozatalát az országba.Ezek a kiegészítő díjat gyűjtött a szállítás ideje .Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást .A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat .Pedig a Vásárlók reponsible a customes feladatokat.
Távoli Terület
Általában a hajó elemek DHL,FEDEX, illetve a UPS.Szerint a expreience ,sok országban vagy helyek közé tartozik, hogy a távoli területen.Minden Csomagot távoli területen kerül felszámolásra egy extra távoli terület kiszolgálása díj .Van valami megoldás erre a problémára .
(1) Fizetni extra távoli terület kiszolgálása díj.Körülbelül 30 Euro .

Az áru paraméterei

Márka Név:
Singfo Napenergia
Típus:
Napelem
Méret:
630*540*18MM
Összecsukható Napelem:
No
Hajlékony Napelem:
No
Névleges Kapacitás:
Napelem 12v 50W 3Pcs /Napelem, 150w 36V
Panelek száma:
>20
is_customized:
Yes
Modell Száma:
Panneaux Solaire 50W 12v 3db s
Anyag:
Monokristályos Szilícium -
Max. Teljesítmény:
50 Watt Feszültség 12 Pannó Solaire Hordozható
Cellák száma:
36 Db Fotovoltaikus Napelem
Napelem Gyártó :
Singfo Napenergia
Névleges teljesítmény:
50 Watt
Névleges Feszültség:
12 V
Csúcs Feszültség (Vmp):
18 V
Nyitott Áramköri Feszültség (Voc):
21.6 V
Csúcsérték (Imp):
2.77 Erősítő
Rövidzárlati Áram (Isc):
2.84Amp
Garancia:
25 Év Gyártó által Korlátozott
Keret:
Allunium Alufelni
Üveg:
Védő Edzett Üveg
Jobban tetszik neked