.

.

A levegő légzőkészüléket nyomáscsökkentőt teljes arc légzőkészüléket Oxigén ellátási rendszer Állítsa be a riasztás túlnyomásos légzőkészüléket

A levegő légzőkészüléket nyomáscsökkentőt teljes arc légzőkészüléket Oxigén ellátási rendszer Állítsa be a riasztás túlnyomásos légzőkészüléket

HUF 22947.00
HUF 26997.30

Elérhetőség
Készleten


Pozitív levegős légzőkészülék nyomáscsökkentőt
1 DB / csomag
Terméktanúsító : LA tanúsítási
Dekompressziós fő közgyűlés, főként azáltal, hogy a nyomáscsökkentőt, a nyomás a cső, nagy nyomású cső, riasztó, nyomás táblázat öt részből áll.
1, nyomáscsökkentőt : nyomáscsökkentőt importált magas minőségű rozsdamentes acél.
2, közepes nyomású cső : közepes nyomású cső, összhangban a nemzeti szabványok előírják, égésgátló anyag, gumi nyomás levegő cső.
3, nagynyomású cső : high-tech, magas nyomású cső design párosul pre-riasztó rendszer, magas nyomású cső, beépített, illetve beállíthatja, hogy a biztonsági rést lyuk.
4, nyomásmérő : szerkezet vízálló, ellenáll a 24 órán víz áztatja. Számlap fluoreszkáló kijelző könnyen olvasható adatok a sötétben, a külső gumi védőburkolat, hogy elkerüljék a véletlen sérülés.
5, riasztó síp : Amikor a henger fogyasztani levegő 4 Mpa-6 Mpa, a jelzés kerül kiadásra nem kevesebb, mint 90db hangjelzés, hogy emlékeztesse a felhasználó jelenleg 16% - a levegő henger.
Túlnyomásos Légzőkészülék szűkítő; a kijelző henger gáznyomás, Állítsa be a nyomást. Gázpalack-gáz alábbi 4 ~ 6 MPa, a riasztás kibocsátott több, mint 90 d B folyamatos hangot, hogy emlékeztesse a felhasználók számára, hogy ürítsék ki a veszélyes helyek időben, hogy megvédje a biztonsági számára.
Az orosz vásárlók, kérjük, vegye figyelembe,hogy A címzett Kérjük, írja a teljes nevét.a hajózási társaság kell a teljes neved, hogy küldje a csomagot.
Szállítás :
amikor megrendelését,kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat .Meg fogjuk küldeni a tételeket 10 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok,amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak,közvetítői díjak,illetékek,valamint az adók behozatalát az országba.A további díjakat lehet gyűjteni a deliery. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítás.A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen inport adók,valamint a vásárlók felelős vámok.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet. Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból.Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért,a vevő lesz reponsible az ilyen sérült, vagy veszteség,mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat.a vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere.Vásárló kérheti a kérelem csere számított 15 napon belül a számlát a termék.A vevőnek kell vissza a terméket az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Azt is előírják, 6 hónapos ingyenes karbantartás.A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni,a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
Mielőtt visszatért a elemek,kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk.Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek,kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot.Amint megkapjuk a tételeket,majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
Visszajelzés :
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra.Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.
Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás.Mi mindent megteszünk, ro oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.

Az áru paraméterei

Modell Száma:
Respirator reducer
Jobban tetszik neked