.

.

CHOETECH Minőségi Visszafordítható, USB C Típusú Kábel, Mobil Telefon Töltő adatkábel A 56k-s Ellenállás Samsung S8 C-Típusú Eszközök

CHOETECH Minőségi Visszafordítható, USB C Típusú Kábel, Mobil Telefon Töltő adatkábel A 56k-s Ellenállás Samsung S8 C-Típusú Eszközök

HUF 678.00
HUF 847.80

Elérhetőség
Készleten


Jellemzők : Kezelése a Migráció USB-C Típus
A Kábel CHOI USB 2.0, hogy C Típusú kábel biztosítja a kényelmes kapcsolat legacy számítógépek, valamint a legújabb kiadások, okostelefonok, asztalok Típus-C. csatlakozik a számítógépek USB-A Típusú port (az USB 2.0 vagy 3.0), hogy az újabb okostelefonok, táblagépek, a kis helyigényű C Típusú csatlakozóhoz.
Reverzibilis Csatlakozó
Különleges reverzibilis USB A-USB C Férfi felhasználóbarát kialakítás segít csatlakoztassa, illetve húzza ki könnyen ellenőrzése nélkül, a csatlakozó orientáció.
Kiváló Építési
A kombináció masszív rugalmas zakó, USB csatlakozó öntött tehermentesítő nyújt kábel megbízható teljesítmény, hosszú élettartam.
Specifikáció Elem USB C Típusú Kábel Aktuális Kimenet 5 V-os, 2.4 (Konfigurálható 56 Kohm Ellenállás) Dátum adatátvitel USB 2.0-480 Mb/S Fogadó Számítógép/Töltő Csatlakozó USB 2.0 Típusú férfi Ügyfél Okostelefon/Táblagép Csatlakozó USB 2.0 C-Típusú férfi C-Típusú Töltő Kábel Kompatibilitás Lista (nem teljes Lista) :
Samsung Galaxy S8/S8 Plusz LG G5
A Mac Book 12" Retina Display(2015)
A Google Chromebook Pixel(2015)
A Xiaomi Mi5
A Nokia N1
A Szuper 2
A Lenovo Zuk Z1
A Google Nexus 5 X / 6 P
A Google Pixel C
A Microsoft Lumia 950 / 950 XL
Az ASUS Z580 C tabletta
Egyéb c-Típusú eszközök
Fontos Megjegyzések :
1.Ez nem célja, hogy csatlakoztassa a számítógép, okostelefon, vagy tablet USB-C-Típusú USB perifériák a Típusú (például külső merevlemez).
2.Ez a kábel nem kompatibilis az USB-C-Típusú port az USB-C Digitális AV Multi port Adapter'. Ez CSAK akkor működik, ha a számítógéphez az USB-A Típusú port a Multi port Adapter.
A csomag Tartalmazza : 1 x USB C Típusú Kábel

Az áru paraméterei

Hossza:
0.5M, 1M, 2M, 3M
Kompatibilis Márka:
Az LG,Nokia,HTC,Motorola
Jellemzők:
Megfordítható
Típus:
C Típus
Márka Név:
CHOETECH
Lakossági Csomag:
Igen
function1:
gyors töltés kábel
function2:
Adatátviteli Kábel
1. tétel:
c típusú kábel
2. tétel:
usb-c kábel
funkció 1:
usb-c típusú kábel
A funkció 2:
6.6 ft USB-C, Gyors Töltő adatkábel
3 funkció:
C-típusú USB-Kábel Galaxy S8
4 funkció:
USB-C Kábel Xiaomi Mi 5
5 funkció:
USB-C Típusú Kábel Huawei P9
Jobban tetszik neked