.

.

Négy Csatorna 4 Útvonal MOSFET Gombot IRF540 V4.0+ MOSFET Kapcsoló Modul Az Arduino

Négy Csatorna 4 Útvonal MOSFET Gombot IRF540 V4.0+ MOSFET Kapcsoló Modul Az Arduino

HUF 1126.00
HUF 1185.30

Elérhetőség
Készleten


MOSFET egy elektronikus eszközök jó kapcsolási jellemzők. Széles körben használt áramkörök, például tápegységek kapcsolóüzemű ,motor hajtja, világítás fényereje csökken stb. Relé egy másik fajta modul kapcsolási jellemzők. Mivel relé működik támaszkodva mechanikus kapcsolatokat, hogy nyitva van, vagy csukva. Ily módon s elkerülhetetlenül vezetnek a relé abba a munkát, míg a kapcsolási idő túl rövid. Papa hang által relé bizonyos helyzetekben idegesítő.
A tervezett 4-csatornás MOSFET kapcsoló. Ez a kínálat akár négy csoport az elektronikus kapcsolók ellenőrzése különböző áramköri blokk volt. Korlátozza a dolgozó priciples, MOSFET csak akkor lehet használni, hogy ellenőrizzék a DC-kör, mint a DC-LED képernyő, de nem alkalmas a HÁLÓZATI vezérlő áramkör.
Egyes extrém esetekben lehet használni, irányítani 100 V/33 A DC áramkörhöz. Azonban javasolt, hogy a kontrollált DC feszültség több mint 9 V.
Szállítási Tartalmazza : 1 DB*Az Arduino 4 Útvonal MOSFET Gombot IRF540 V4.0+
Kedves barátaim, ha a rendelés több, mint $5, a vatera piacterén nem engedi elküldeni a csomagot nem áll rendelkezésre követés információk szállítási módot (mint a China Post Rendes Kis Csomag Plusz, 4 PX Singapore Post-OM Pro). Ezért kérjük válasszon China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha a rendelése több, mint $5. Vagy pls ossza szét a rendet, akkor küldje több mint 2 parancsot, győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5 győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5, Oroszország kevesebb, mint $2. Kérjük, válassza ki China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha kell egy teljes követési adatokat. Köszönjük a támogatást!
Kedves barátom, azt állítják, magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.Köszönöm, hogy támogatja!

Az áru paraméterei

Modell Száma:
irf540
DIY Kellékek:
Elektromos
Márka Név:
diymore
Kimenet Típusa:
Pls csekk leírás
Jobban tetszik neked