.

.

eszterga berendezések Nagy Pontosságú lineáris digitális mérleg 0.5 um 1400mm rács bár az unalmas, gép, marógép lineáris enkóder

eszterga berendezések Nagy Pontosságú lineáris digitális mérleg 0.5 um 1400mm rács bár az unalmas, gép, marógép lineáris enkóder

HUF 69660.00

Elérhetőség
Készleten


eszterga berendezések Nagy Pontosságú lineáris digitális mérleg 0.5 um 1400mm rács bár az unalmas, gép, marógép lineáris enkóder
Vásárlás Jegyzetek 1. Ez a rend a HXX 1400mm nagy lineáris skálán 5 V / TTL / 0.005 mm (5um/ 5micro) felbontás & DB9 csatlakozó; 2. Mi a kínálat 0.001 mm felbontás, minden 0.001 mm(1um) skálán kell felár 20$, extra kérjük lépjen velünk kapcsolatba, megrendelés előtt; 3. Tudjuk, hogy a skála 24 V, EIA-422-A pedig egyéb különböző előírások, a részletekért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba; 4. Érdekében, tartalom : 1 darab * HXX 1400mm lineáris skála, 1 darab* védőburkolat, 1 darab* Kapcsolat tábla, 1 tasak* Srews
Amikor megrendelését, plase válassza ki a szállítási módot, illetve fizetni a rendje, beleértve a szállítás díja (kivéve a szállítás ingyenes). Meg fogjuk küldeni a tételeket belül a szállítási idő, ha a kifizetés megtörtént.
Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Mi igen nem téríti vissza vádat visszautasította szállítást.
A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek intheir eredeti feltételek. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Kínálunk the1 hónapos ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartás. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni,a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyjon visszajelzést, 5 csillag, ha elégedett vagy a szintén a tételek vagy szolgáltatások.
Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.

Az áru paraméterei

Modell Száma:
lineáris skála
Elem neve :
lineáris skála / lineáris enkóder
Állásfoglalás:
0.005 mm / 0.0002
Bemeneti Feszültség:
DC 5V ±10%
kimeneti jel:
TTL
Elérhető Measureing Hossza:
1400mm
Teljes Hossz:
Elérhető Measureing Hossza + 145mm
Munkasebesség:
60m/min
Alkalmazás:
Maró, Eszterga, Fúrás, EDM, CNC stb.
Garancia:
1 év
Jobban tetszik neked