.

.

Szizál szőnyeg macskakarmolás pad csiszolás karmok mat kóbor macska oszlop szőnyegen alszik mat

Szizál szőnyeg macskakarmolás pad csiszolás karmok mat kóbor macska oszlop szőnyegen alszik mat

HUF 4155.00
HUF 5937.30

Elérhetőség
Készleten

Szizál szőnyeg macskakarmolás pad csiszolás karmok karom mat kóbor macska oszlop szőnyegen alszik mat macska tányéralátét alszik szőnyeg Mérete : 40*60 cm( 15.7*23.6 A)
Mi, Hajó, hogy Világszerte (Kivéve néhány, országok, APO/FPO) Mi, csak, hajó, hogy megerősítette, címek., A, megrendelés, rendelés, cím, KELL, MÉRKŐZÉS, a Szállítási címet. Megrendelések feldolgozása, időben után, a fizetési, ellenőrzés. Mi lesz, küldje a csomagot, Kínából, via, post., légi Szállítási idő függ a Szállítási Fuvarozó -, Vám -, valamint Post Feladásának rendeltetési hely, illetve más tényezők is.A legtöbb csomagok lehetne kapott 20 munkanap (4 hét). Lásd az alábbi szállítási idő gyűjteménye mennyiségi adatok :
Elfogadjuk e-Mail kérelmek visszatér napon belül a fogadó a 7 működik. Ha az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy használják, mi pedig nem kérdés, hogy a visszatérítési vagy csere. Ha te vagy, nem, ha, te, fogadása, a tételt vissza, belül, kérem, a napok, a, a, csere, vagy a pénz vissza., Kérjük, vegye fel a kapcsolatot, MINKET, a,, a, vissza, útmutató, mielőtt, elégedett, te, visszatérés. Minden, visszatért, elemeket KELL, a, a, eredeti csomagolás, azt KELL NYÚJTANIA, MINKET, a, a, a hajózás, a követés, szám, speciális, ok, a, a, vissza, s, a, LEGYEN, rend, valamint ID. Ha a tétel, a, a, hibás, hónap, Mi lesz, küldés, egy, csere -, extra -, díj, vagy anélkül, kínál, visszatérítés után, mi, fogadása, a hibás, elem. Ha, elem, hogy hibás után, vissza, hónap, lehet még küldeni, úgy, hogy ránk., Mi lesz, küldés, egy új, egy, azután, fogadó, a hibás, elem,.,, De, kell, fizet, akkor a díja., extra szállítási Te, egyetért, hogy minden, a, a, fent felsorolt, politikák, amikor,, rendelés, a vatera piacterén! Ha elégedett a terméket, illetve a szolgáltatást, kérjük adja meg a pozitív visszajelzést, a, felülvizsgálat, ami nagyon 5 csillagos fontos számunkra. Mi lesz, nagyon értékelik, ha tudsz hagy az igazi érzés. Ha te, vagy nem elégedett, az elemek, vagy a szolgáltatás, kérjük, vegye fel a kapcsolatot VELÜNK, mielőtt elhagyja, bármely, visszajelzések, mi lesz, megoldani a problémát, azonnal, a, köszönöm! Kérjük, Üzenet nekünk 9 : 00am., hogy, 18 : 00. (GMT+8), a, hétfőn, szombaton . Ha bármilyen kérdése van, kérjük, üzenet nekünk egy esélyt, hogy segítsen. Összes üzenet lesz a válasz, 1 munkanapon belül (kivéve ünnepnapokon Kínában, Ha nem). Nem kapja meg a választ, kérjük, szíveskedjen újra elküldte az üzenetet, majd válaszolunk, amint lehetséges. Mi, bocsánatot kérni, a, a, későn, válasz, közben, ünnepek (tartalmazza, vasárnap)

Az áru paraméterei

Méret:
XS
Típus:
Kutyák
Mossa Stílus:
Kézi Mosás
Modell Száma:
67yu
Funkció:
Az Öko-Barát
Márka Név:
Bebo Kutya
Tömeg:
0.45kg
Elem Típusa:
Ágy Szőnyeg
Minta:
Szilárd
Anyag:
rost
Típus:
Kutyák
Jobban tetszik neked