.

.

Új Ingyenes szállítási Új Generációs Dupla Gyűrű Golf.335 Adapter Csere X-treme X-forró Vezető Fairway Fa tengely

Új Ingyenes szállítási Új Generációs Dupla Gyűrű Golf.335 Adapter Csere X-treme X-forró Vezető Fairway Fa tengely

HUF 2427.30

Elérhetőség
Készleten


KEDVEZMÉNY US$ 9.99 Megrendelések(407) KEDVEZMÉNY US$ 9.99 Megrendelések(512) KEDVEZMÉNY US$ 9.99 Megrendelések(332) KEDVEZMÉNY US$ 12.99 Megrendelések(102) KEDVEZMÉNY US$ 9.99 Megrendelések(420) KEDVEZMÉNY US$ 9.89 Megrendelések(188) KEDVEZMÉNY US$ 14.77 Megrendelések(367) KEDVEZMÉNY US$ 8.84 Megrendelések(259) KEDVEZMÉNY US$ 11.54 Megrendelések(189) KEDVEZMÉNY US$ 8.99 Megrendelések(237) KEDVEZMÉNY US$ 7.56 Megrendelések(999) KEDVEZMÉNY US$ 11.54 Megrendelések(156)
Vadonatúj Dupla Fogaskerék Golf.335 Adapter Csere X-treme X-forró driver &FW Fairway Fa& Fairway Fa Specifaction : Az utángyártott tengely adapter ujja hozzáad egy nagyobb fokú szabályozhatóság, a korábbi adapterek lehetővé teszi, hogy több aknát kell használni az X-treme/X-forró vezető hajóút erdőben egy töredéke a költségek újra lepattint. Rendelkezésre RH, .335". Az X-treme/X-forró vezető, hajóút adapter nem kompatibilis a korábbi Ping modell, mely állítható hosels. Vadonatúj Dupla Gyűrű Golf.335 Adapter Csere X-treme X-forró Sofőr *Adapter Ujjú Állapot : Új *Jobb Haned - .335" különböző fokú összesen ellensúlyozni A aftermartket adapter a minősége ugyanolyan, mint 100% - os Hiteles Adapter Ujja Tipp Kedves Megjegyzés : Csak kompatibilis az X-treme X-forró vezető, fairway fa.Kérjük, vegye figyelembe, hogy az, ami. ez szabadon beállítható által hüvely különböző mértékben. A lista tartalma : 1 X adapter ujja 1 X Csavar Alátét 1 X Foglalat
Szállítás :
Az összes elem wil megduplázódott, ellenőrizze, jól csomagolt szállítás előtt. Minden eladott tételek szállítjuk wihth1-5 munkanap után vevő egyértelmű fizetés. A szállítás általában 30-60 üzleti nap a szállítás. (néhány országban, illetve térségben, lehet, hogy hosszabb idő, remélem, megérted).
Addig is, lehet választani, vagy EMS, DHL express a gyorsabb szállítás.
Különleges Megjegyzés :
Orosz Föderáció : Teljes a Címzett Neve van szükség, akkor általában 45-60 nap a szállítás.
Ha még nem kapott parancsot kapnak után 60 napon belül, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elment a negatív visszacsatolás vagy Természetes visszajelzés. Igyekszünk a legjobb, hogy segítsen forog a probléma.
ADÓ :
Mi annak szenteli, hogy segítsen. Vevő felelős a kifizető az adó részt, mint például a Behozatali ADÓ, Áfa, stb. A Brazil Vevő, kérjük adja meg A CPF vagy CNP ha veszek egy nagy csomag
Vissza :
Ha megjelenik a csomag nem egy jó állapotú, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt visszatér az elem, Egy új pótlás vagy csere megoldható az ön választása.
Visszajelzés :
Az ön elégedettsége a legfontosabb
Ha megkapja a csomagot a jó állapot vagy elégedett a szolgáltatásunkkal, kérem, egy perc, hogy hagyjon minket az 5 - csillagos Pozitív visszajelzést a tranzakció.

Az áru paraméterei

Modell Száma:
driver&Fairway Fa
Márka Név:
Siranlive
Anyag:
Rozsdamentes Acél
Jobban tetszik neked