.

.

CNC Motoros Irányító Csappantyú Stabilizátor & Konzol HONDA CBR600 F4I CBR600F4I 1999 2000 2001 2002 2003 2004 99-04

CNC Motoros Irányító Csappantyú Stabilizátor & Konzol HONDA CBR600 F4I CBR600F4I 1999 2000 2001 2002 2003 2004 99-04

HUF 7663.00
HUF 8910.00

Elérhetőség
Készleten


2106
2104
100% Vadonatúj
Szín : Mint a képen
Anyag : Alumínium
1. A telepítés után fordítsa el a fejét, hogy nagyon jó, nagyon hagyta, hogy ellenőrizze, van-e elég hely a tevékenység kormánymű, lengéscsillapító, vagy nem .
2. Ellenőrizze, hogy a kormánykerék csappantyú, illetve a készlet éri el a motor vagy olaj tartály. Ha mégis, vagy ha a szoba elégtelen, vigye a kormány csappantyú vízszintesen, hogy a megfelelő helyen .
Utángyártott Motoros Irányító Csappantyú Szerelési Készlet. A Szerelési Készlet segít a kormány csillapító elem, amely csökkenti ezt a fajta kockázatot, hogy egy minimálisat. Tank istennyila, valamint a vibráció által elfogott a csappantyú. Ennek eredményeként van egy biciklid, hogy kormányozza a megszokott pedig úgy reagál, ahogy remélem, a váratlan körülmények között.
R eminder : Kérjük ellenőrizze, hogy óvatos, hogy győződjön meg róla, hogy megfeleljen a.
Fit : CBR600 F4 I 1999-2004
1.Ne vedd meg, ha nem erősítse meg tudod használni őket, csak kérdezzétek meg, részletes rajz, hogy ellenőrizze, ha alkalmasak. 2.Kap az elem ugyanaz, mint a képek. talán egy kis különbség a színe, mint a fény a felvétel készítése közben. 3.A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel ára. Ez azt jelenti, hogy a hajózási társaság felelős ezeket a díjakat, ha azt szeretnénk, hogy a tételek.
1.Mint a jó vevő, bárcsak nekünk, pozitív visszajelzés után kap, a magas minőségű termékek. Mindig kedvezmény vagy ajándék második venni az ügyfelek, akik adjon pozitív visszajelzést. 2.Megmutattuk a szállítási idő, hogy az ügyfelek, tehát ne hagyj itt minket negatív visszajelzést, ha megérkezett a csomag késő, ez okozta a hajózási társaság. 3.Ne habozzon, írjon nekünk, ha bármilyen kérdése van, válaszolni fogunk, 12 óra. Nem nyitott vitát, vagy hagyja a negatív visszacsatolás könnyen , bízz meg minket, írjon nekünk közvetlenül , minden kérdést meg lehet oldani.
Alipay Preferált. T T ,a Nyugati Unió ,Paypal is elfogadható.
1.Kérjük, forduljon hozzánk e-mailben 30 napon belül, ha kell egy vissza. 2.Vissza elem kell, hogy legyen az eredeti állapotában küldött, a tételt vissza a cím mondunk. 3.Vételár visszatérítésre kerül, de a szállítási költség, nem visszatérítendő, ha a vevők vásárolnak termékeket a hibát ,a vásárlók kell fizetni a visszatérő szállítási költség . 4.Vásárlók igénylik teljes vételárat tartalmazza a szállítási költség, vagy a terméken ingyen, ha beírás rossz termékek, a nem fogadott csomag hajózási társaság , rossz minőségű, vagy a termékek törött szállítás közben(igényelnek, tiszta képeket termékek, csomagok). 1.Szállítási idő, mint a következő : 2. Talán lesz némi késéssel, mint a hajózási társaság, illetve vám -, kívánom, lépjen kapcsolatba velünk, ha a késedelem , de nem nyitott vitát, mivel nem a mi hibánk. 3. Mikor válassza ki a post expressz, néha nem fogjuk közzé futárral kiválasztott , mert lesz egy kis probléma clearance -, vám -, talán szállítási idő nem a leggyorsabb

Az áru paraméterei

Márka Név:
CAKEN
Motobike, Hogy:
Honda
Modell Neve:
8191015
Elem Súlya:
1kg
Anyag Típusa:
Kitüntetés
Elem Típusa:
Kiterjed & Díszes Legömbölyített Léc
Jobban tetszik neked