.

.

Oboa Esetben Tartós, Erős Az Esetben Szép, Gazdasági Oboa Táska

Oboa Esetben Tartós, Erős Az Esetben Szép, Gazdasági Oboa Táska

HUF 10003.00
HUF 10530.00

Elérhetőség
Készleten


Azáltal, hogy a vásárlás az e Bay-en, ön vállalja, hogy minden Yinfente Music Store általános szerződési politikák.
Szállítási Információk :
(Amelyre KORLÁTOZÁSOK vonatkozhatnak OLVASSA el FIGYELMESEN) ★ használom a háztól házig szolgáltatást szeretné küldeni az objektumot .Szállítási díjak feltüntetett lista (7-15 nap, attól függően, helyszínek)
Észak-Amerika : USA, Európa : Németország, egyesült KIRÁLYSÁG, Írország, Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Olaszország, Luxemburg, Norvégia, olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Franciaország, Ázsia : Szingapúr, Malajzia, Thaiföld, Fülöp-szigetek, Indonézia, Japán, Dél-Korea, Tajvan & Hong Kong Óceánia : Új-Zéland, Ausztrália ★ Posta air mail, vagy hasonló, az ország alatt. Szállítási díj a felsorolt szállítási díj az aukció plusz 30Kérjük, felülvizsgált számla, fizetés előtt.
Normál esetben ez kb 8-15working nap. De lehet, hogy 35days miatt lassú vámhatóság a különböző országokban. Kérjük, legyen türelemmel, ha akkor válassza ezt a szállítási módot. Közel-Keleti Országokban. Argentína, Brazília, Mexikó, Peru, Panama, Chile, Columbia. Puerto Rico Hollandia, Törökország, Izland, Ciprus, Csehország, Magyarország, Románia, Lengyelország, Oroszország, Szlovákia, Ukrajna.
★ Az ország nem szerepel a listában, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt hely ajánlat
Nemzetközi Vásárlók Kérjük, Vegye Figyelembe :
A behozatali vámok, adók, a közvetítői díj, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt ajánlattételi

Az áru paraméterei

Márka Név:
yinfente
Modell Száma:
1
Jobban tetszik neked