.

.

MD300 fémdetektor kínában

MD300 fémdetektor kínában

HUF 43200.00

Elérhetőség
Készleten


MD300 fémdetektor kínában
Ez a kézi fémdetektor vált az ipari vállalkozások Kínában, elektronikus, digitális produkciós cégek, arany feldolgozás szükséges berendezések hagyományos lopás elleni biztonságot. Különösen a több prominens alkalmazások területén végzettség : főiskola felvételi vizsga, mint például, hogy megakadályozzák a jelöltek, akik hozzák a mobiltelefonok, Pda-k, elektronikus szótárak, számológépek, korlátlan átviteli, illetve más csalás eszközök, lett egy éves főiskolai felvételi vizsgát a helyszínen szükséges felszerelés, a Jiangsu, Anhui, Henan, az első használható, nagyon dicsérte a központi vezetés.
MD300 kézi fémdetektor is nevezik kis akna érzékelő, széles körben használt akna ásatási erő a hadsereg. Könnyű kezelhetőség, tökéletes design, kényelmes, tároló, nagy kimutatására, terület, stabil teljesítmény, alacsony baj arány. Magas érzékenység, tárgyak akkora, mint egy pin-kódot vagy a kisebb lehet könnyen kimutatható. Érzékenység állítható szerint általában a kérelmet. A legjobban ez a modell, ez a leginkább költség-hatékony között modellek ugyanaz a kategória.
Főbb jellemzői MD300 kézi fémdetektor :
Mini típusú ,Egyszerű kezelhetőség
Magas érzékenység : képes észlelni a méret pin-kódot .
Amikor a fém észlelt a hang ( vagy rezgés ), fény, riasztó funkció
A lúgos akkumulátor riasztás aránya 10 % - ról 15 % - a, a munka , a munka a 40 órát .
9 V elem a riasztó automatikusan folyamatos
Paraméterek MD300 kézi fémdetektor : Tápellátás 9 V ( a munka 40 óra normaly ) Működési frekvencia 20 KHz Demention L42*W13.8*H11cm Riasztás Fény-rezgő riasztás Jelenlegi 50m A
Alkalmazások MD300 kézi fémdetektor : repülőtereken , pályaudvarokon , dokkok , a börtönök , a vámhivatal , a határellenőrzés, valamint egyéb biztonsági osztályok biztonsági ellenőrzések; gyógyszer, élelmiszer , kereskedelmi minőség-ellenőrzési rendszer; nemesfém felderítése ( pl. arany, ezüst ékszerek gyári ) , valamint az egyéb biztonsági ellenőrzések.
Megjegyzések :
1, Mikor az érzékenység beállítása túl magas, a boot lesz kiadott után a folyamatos hangjelzés, az érzékenységet lehet csökkenteni.
2, kapcsolja ki a használat után. Hosszú távú ne távolítsa el az akkumulátort, hogy megakadályozzák egyik napról a másikra, hogy ne sértse meg az áramkört.
3, A szonda rögzített ellen egy pattogó hang, amikor a fém leáll, csak akkor, ha a fém továbbra is söpörni hallható.
4.Ha be van kapcsolva, a zöld fény a sötét, folyamatos riasztás azt jelzi, hogy a feszültség kisebb, mint már nem működik , cserélje ki az akkumulátort .
Észlelési Távolság a MD300 kézi fémdetektor :
a) 1/2 pin : 10mm
b) Modell 64 pisztoly : 150mm
c) a 6." tőr : 150mm
d) 8 mm (átmérő) : 40mm
e) Alumínium & réz lap : 10mm
f) DIP14 IC (integrálja áramkör) : 5mm
g) Ezüst gyűrű (1g) : 40mm
h) Vezető tégla (1g) : 30mm

Az áru paraméterei

DIY Kellékek:
Elektromos
LCD Képernyőn, Vagy Nem:
No
Teljesítmény Típus:
Elemes
Modell Száma:
md300
Származási hely:
Kína (Kontinens)
Modell Száma:
MD-300 kézi fémdetektor
Használat:
body scanner
Termék Színe:
Fekete
Akkumulátor:
Egyetlen 9V-os elem
Riasztás Mód:
Hangos vagy néma rezgő
Csomagolás:
Rendszeres csomag karton
is_customized:
Yes
MOQ:
20db
Jobban tetszik neked