.

.

Taktikai Elsősegély Táska Orvosi Utility Tok Mentőcsomag Utazás, Túrázás, Vadászat 2017

Taktikai Elsősegély Táska Orvosi Utility Tok Mentőcsomag Utazás, Túrázás, Vadászat 2017

HUF 2732.00
HUF 3593.70

Elérhetőség
Készleten


Taktikai Elsősegély Táska Orvosi Utility Tok Mentőcsomag Utazás, Túrázás, Vadászat 2017
A Termék Jellemzői :
• Ez a MOLLE EMT Tasakot egy dupla cipzáras fő rekesz, hogy a tri-fold design, amely kibontakozik a három különálló rekesz, könnyen elérhető, hogy a kellékek. A flip-ki panel cipzáras rekesz átlátszó hálós anyag könnyen azonosítani a tárolt készletek abban a fülkében. A másik két panelek több zsebbel, meg egy tucat rugalmas pántok, hogy szervezze meg a felszerelést.
• Ez az EMT tok szolgálhat számos célra, amely előírja, hogy magánál, szervezzék meg a felszerelést. Mellett a nyilvánvaló választás a szervező az elsősegély-felszerelést, ez EMT tok használható : minden nap cipelni felszerelés, horgász felszerelések, kemping kellékek, akció kamera táska, tanszerek, vagy bármilyen más feladat jut.
• A MENTŐSÖK Tasakot egy MOLLE alap, hogy van tépőzáras kötőelemek, amely lehetővé teszi a fő EMT Tasak kell húzni/kitépik a MOLLE bázis vészhelyzet esetén. A MOLLE alap is van 1" heveder egy műanyag quick connect csat, hogy segítse a MENTŐSÖK tasak, hogy a MOLLE Bázis.
• A MENTŐSÖK bázis, két HAVER pántok, hogy csatolja a többi MOLLE kompatibilis felszerelést, például : hátizsákok, mellkasi rigs/mellények, lemez fuvarozók, stb.
• A külső EMT tasakot három sor MOLLE heveder a kapcsolódó egyéb MOLLE kompatibilis gear, hogy a MENTŐS tok. Van is egy kis foltot a hurok a rögzítő felszerelése tépőzáras neve szalagokat vagy foltok.
• Méret : 8" H x 6.5" W x 3.5" D
• Színek : Fekete,Zöld Hadsereg,Sár Szín
** Megjegyzés nem tartalmaz semmilyen elsősegély-felszerelést, megmutatta **

Az áru paraméterei

Márka Név:
Aolikes
Anyag:
Vászon
A nemek közötti:
Unisex
Esővédő:
No
Hátizsákok Típus:
Softback
Modell Száma:
hn24
Funkció:
Aid Kit Bag
Jobban tetszik neked